FIFA 21 Kapak Yıldızı Mbappe Oldu! – TRESPOR – Oyun Dünyası

FIFA 21 Kapak Yıldızı Fransız yıldız Kylian Mbappe oldu.Oyunun standart, Şampiyon ve Ultimate sürümlerini süsledi ve onları şimdiye kadar gördüğümüz en iyi FIFA kapaklarından biri haline getirdi.

FIFA 21 Kapak Yıldızı Mbappe

EA SPORTS, bu yılki Fifa kapak fotoğrafı için geleneksel görüntü tarzını değiştirerek,daha soyut bir sanat eseri olan EA Game Madden ile benzer tasarım kullandı.Mbappe ‘nin oyundaki en iyi pozisyon anlarını göstermek yerine,daha sade bir görüntü kullanmayı tercih etti.

Mbappe de dahil olmak üzere,bir çok potansiyel kapak yıldızı sızıntı iddiaları ortaya çıkmıştı,ancak Fifa 21 kapak fotoğrafı için Fransız yıldız Kylian Mbappe’i tercih etti. Diğer olası isimler Haaland, Trent Alexander-Arnold ve Joao Felix idi.

FIFA 21 Standard Edition kapak resmi

Oyunun en uygun fiyatlı olan standart sürümü harika görünse de, daha pahalı sürümler kadar ilginç değil.

FIFA 21 Champions Edition Kapak Resmi

FIFA 21’in Champions Edition sürümün de, PSG’nin ikonik Parc des Princes stadyumunun hava çekiminin yanı sıra, diğer metin ve görüntülerinin ve Mbappe imza çapraz silahlı pozunu veren rahat bir Mbappe görüyor.

FIFA 21 Ultimate Edition Kapak Resmi

FIFA 21 Kapak Yıldızı

Son olarak, Ultimate Edition, şimdiye kadar gördüğümüz en iyi FIFA kapağı olabilir.Görünürde metin olmadan bunun bir FIFA oyunu olduğunu anlamak zor olabilir.

Mbappe‘nin bir moda dergisinden baktığı siyah beyaz tema,bazı oyuncular için Ultimate Edition’ı ekstra paraya değer hale getirebilir.FIFA 21 Kapak tasarımı hakkındaki görüşlerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.Fifa 21’i PC’den oynayan oyuncular için Fifa 21 sistem gereksinimleri konumuza alttan ulaşabilirsiniz.

[yazi ilgili_yazi_id=”4334″]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu