Steam Yaz İndirimleri ve Yeni Gelen Etkinlikler (2020)

Geçtiğimiz saatlerde Steam yaz indirimleri 2020 yılı için başladı.%90’a varan indirimlerin yanında koleksiyon ve topluluk ödülleri de bir hayli fazla.Dilerseniz,Steam yaz indirimleri 2020 yılı için ne tür yenilikler ve indirimler ile gelmiş hep birlikte inceleyelim.

Steam Yaz İndirimleri 2020

Steam yaz indirimleri

Steam,her yaz rutin haline getirmiş olduğu devasa indirimleri 2020 yılı için başlattı.Oyuncular tarafından beğenilen birçok oyun %90 indirimle 9 Temmuz’a kadar satışta olacak.Steam yaz indirimi ile fiyatı düşen bazı oyunlar ise şu şekilde;

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS (PUBG) : Normal fiyatı 87 lira olan Pubg,9 Temmuz tarihine kadar %50 indirimli fiyatı ile 43,50 TL‘den alınabiliyor.

Kingdom Come Deliverance : Normal fiyatı 50 lira olan Kingdom,9 Temmuz’a kadar  %50 indirimli fiyatı ile 25 TL‘den alınabiliyor.

The Crew 2 : Özellikle yarış oyunu severlerin bu indirimi kaçırmaması gerekiyor.Normal fiyatı 225 TL olan The Crew 2 yarış oyunu,9 Temmuz’a kadar %75 indirimli fiyatı ile 56,25 TL‘den satışta.

Ken Follett’s The Pillars of the Earth : Macera oyunları kategorisinde listenin en başlarında bulunan oyunun fiyatı 109 TL’den 21,98 TL‘ye düşmüş durumda.%80 indirim geçerlilik tarihi 9 Temmuz.

Mount & Blade II: Bannerlord : Popüler oyun Bannerlord,9 Temmuza kadar %20 indirimli fiyatı ile 119,99 TL’den alınabilecek.

ve daha fazlası..

60 TL değerinde yapılan satın alımlarda,10 TL ilave indirim kazanacaksınız.

Steam Puanı

İndirim boyunca yapılan her harcamada ,topluluk üyelerine ödül vermek veya Steam profilinizi özelleştirmek için Steam Puanı kazanacaksınız.Harcanılan her 1 TL için 14 Steam Puanı kazanacaksınız.

Biriktirmiş olduğunuz Steam puanları,Puan Dükkanında 9 Temmuz’a kadar değil,yıl sonuna kadar kalacak.

Steam Puanları ile yapılabilecekler;

  • Hareketli avatarlar, çerçeveler, arka planlar, rozetler ve sohbet öğeleri bir defa alın, sonsuza kadar kullanın.
  • Favori oyununuza ait bir ifade mi istiyorsunuz? Puanınızı kullanarak sahip olduğunuz oyunların arka plan ve ifadelerini alabilirsiniz.
  • Steam profillerinin zirve noktası. Profil setinin tamamına sahip olun ve Steam’de parıl parıl parlayın.(satın alındıktan sonra 30 gün geçerlidir)

  • Steam’deki incelemeleri ve kullanıcılar tarafından oluşturulmuş içerikleri öne çıkarmak için onlara ödül verin. Ödülü herkes görebilecek, ayrıca katılımcı da 100 puan kazanacak.

Bazen yarar katan, benzersiz bir incelemeye denk gelirsiniz. Şimdi o incelemenin sahibine bir ödül verebilirsiniz. Üstelik  ödül verdiğinizde sizde 100 puan kazanacaksınız.

Bu yazı da Steam Yaz İndirimleri ile gelen yenilik ve indirimlerden bahsettik.Dilerseniz sitemizde bulunan Oyun Dünyası kategorisine göz atarak,güncel oyun haberleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu