Minecraft Playstation VR Geliyor

Minecraft Bu Ayın Sonunda PS VR'ye Geliyor

 

Minecraft Bu Ayın Sonunda Playstation VR ortamına geliyor. Minecraft için yeni, ücretsiz bir güncelleme PS4’te bu ayın sonunda PS VR desteği eklenecek.

Minecraft Playstation VR Geliyor

Mojang’dan Roger Carpenter, PlayStation.Blog‘daki haberleri açıkladı ve Minecraft x PS VR’nin, oyuncuların alıştığı “% 100 aynı Minecraft oyunu” olacağını doğruladı. “Hiçbir şey kaldırılmadı.% 100 sağlıklı ve tam Minecraft.”

Eylül 2020 dışında belirli bir çıkış tarihi yok, ancak Mojang “deneyimin son parçalarını tamamladığında, PS VR desteğinin ana Minecraft oyunu için bir yama aracılığıyla geleceğini” vaat ediyor. Ayrıca, PS4’te Minecraft’ı olan herkes yamayı otomatik olarak alacaktır.

Minecraft’ı PS4’lerinde VR’de denemek isteyen oyuncular, Sürükleyici veya Oturma Odası modlarıyla oynanabilecek. Sürükleyici mod, kendinizi Minecraft dünyasındaymış gibi hissedeceğiniz geleneksel VR deneyimi sunacak.

Minecraft Playstation VR modu Minecraft’ı sanal bir odada sanal bir ekranda oynamanıza izin verecek. Minecraft, bir süredir Oculus Rift, Windows Mixed Reality ve Gear VR’de mevcut ve artık daha fazla oyuncu hayallerini sanal gerçeklikte inşa etme şansı yakalayacak.

Mojang ayrıca, COVID-19 salgınının Minecraft’ı geliştirme şeklini ayarlamış olmasına rağmen, bu projenin geliştirilmesinin normal bir şekilde ilerlediği bilgisini de paylaştı.Bunun nedeni Minecraft x PSVR deneyiminin birkaç yıl önce diğer platformlar için geliştirilen Minecraft VR teknolojisine dayalı olmasından kaynaklanıyor.

İşte Minecraft VR desteği ile oynanış videosu

Oyun Kategorisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu