Mafia 2 Kasma Sorunu Çözümü

Mafia 2 Kasma Sorunu Çözümü 1

Mafia 2 kasma sorunu bazı bilgisayarlarda FPS sorunu olabilmektedir. Oyun içerisinde bazı bölümlerde olan kasmalar oldukça çileden çıkartabilir. Oyun içerisinde tamamlanmamış dosyalar bulunmaktadır. İnternetten araştırmalarda oyun için gizli bölümleri de bulabilirsiniz. Oyun içerisindeki kasma sorunu ise konumuzda çözümü yer almaktadır. Mafia 2 oyunun dosya içerisinde bazı dosyaları silerek bu tür problemden kurtulabilirsiniz. Oyun dosyalarını herhangi bir soruna karşı yedek de tutmayı unutmayınız. Yapılan işlem sonrasında FPS değerlerinde yükselme yaşayacaksınız.

Mafia 2 Kasma Sorunu Çözümü Resimli Anlatım

Mafia 2 oyunun yüklü olduğu dosyaya giriş yapın. Eğer Steam kullanıyorsanız oyun kütüphanesine girerek Sağ tıklayıp Özellikler’e tıklayın. Buradan Yerel dosyalar bölümünden Gözat diyerek ulaşabilirsiniz. Açılan dosya yerinde edit dosyasına giriş yapın.

Mafia 2 Kasma Sorunu Çözümü 2

Buradan APEX dosyasının içerisine girin. Burada bir kaç dosya silme işlemi yapılacaktır.

Mafia 2 Kasma Sorunu Çözümü 3

Cloth dosyasının içerisine girin. Bu dosyanın yedek dosyasını masaüstünde bir yere kopyalayabilirsiniz.

Mafia 2 Kasma Sorunu Çözümü 4

Burada giriş yaptıktan birçok dosya göreceksiniz. Bu dosyalardan resimde görülecek dosya kalacak şekilde siliniz.

Mafia 2 Kasma Sorunu Çözümü 5

Daha sonra geri dönerik edit dosyası içerisinde APEX>Effects> assets> emitters dosyasını tamamen silebilirsiniz. Bu dosyanın yedeğini de masaüstüne alabilirsiniz. Oyuna giriş yapabilirsiniz. Mafia 2 FPS değerleri artıcaktır.

Mafia 2 Kasma Sorunu Çözümü 6

 

Konumuzda Mafia 2 sorununa ait çözümü resimli olarak anlattık. Sitemizde bu tür oyun hatalarını güncel bir şekilde paylaşılmaktadır. Her gün eklenen oyunlara ait konularımız genişlemektedir. Sitemize destek olmak amaçlı yorum atarsanız ve oyun soruna ait yönlendirme yaparsanız konuları açılacaktır. Trespor iyi oyunlar diler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu