Epic Games Gelecek Haftanın Ücretsiz Oyunlarını Yayınladı!

Epic Games , düzenli olarak her hafta ücretsiz oyun sunuyor.Ücretsiz oynanabilecek oyunları 1 hafta önceden duyuran Epic Games önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunlarını yayınladı.

Epic Games Ücretsiz Oyunlar

Önümüzdeki hafta Steam toplam 40 Türk Lirası olan 2 oyun Epic Games Store üzerinden ücretsiz oynanabilecek. Haftanın ücretsiz oyunları ise Stranger Things 3: The Game ve AER – Memories of Old belirlendi.

Oyun dünyasının yakından takip ettiği Epic Games şirketi GTA 5’i ücretsiz sunmasıyla büyük ses getirmişti.Artık bunu bir rutin haline getiren şirket,her hafta düzenli olarak ücretsiz oyun sunuyor.Gelecek haftanın ücretsiz oyunları ise Stranger Things 3: The Game ve AER – Memories of Old olacak ve 1 hafta boyunca ücretsiz bir şekilde  PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, Microsoft Windows, Linux, macOS platformlarında oynanabilecek.

AER – Memories of Old

2017 yılında piyasaya sürülen oyun büyük bir kitle tarafından beğenilerek oynanıyor.AER – Memories of Old oyununun konusu ise “Macera”.

Stranger Things 3: The Game

2019 yılında piyasaya sürülen oyunun konusu ,aksiyon, macerave korku türlerinin bir karışımından oluşuyor. Özellikle korku oyunu severlerin yakından takip ettiği oyunu mutlaka denemenizi öneririz.Ayrıca 25 Haziran tarihine kadar Epic Games üzerinden Pathway oyununu ücretsiz bir şekilde oynayabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu