Cyberpunk 2077 Kişiselleştirme Ekranı

Cyberpunk 2077 Kişiselleştirme Ekranı

Cyberpunk 2077 kişiselleştirme ekranı ile fark yaratıyor. CD Projekt RED’in gelecek ay çıkış yapacak oyunu Cyberpunk 2077, alışılmadık kişiselleştirme ekranı ile karşımıza çıkacak. Kişiselleştirme ekranına son derece önem vermiş olan oyunda, karakterinizi ince detaylarla şekillendirebileceksiniz. Sıra dışı şekillendirmelere tanık olacağınız oyunda, diş ve tırnak özelleştirme seçenekleri bile mevcut.

Bol Detaylı Cyberpunk 2077

2020 yılının en çok beklenen oyunu hiç şüphesiz Cyberpunk 2077 oldu. Daha önce dört gözle çıkış yapması beklenen oyun, erteleme kararları ile oyun severleri sabırsızlandırmaya başladı.

Oynanış ve grafikleri ile sabırsızlık içinde beklenen oyun, GTA 5’ten bu yana en detaylı oyunlar listesinde zirveye tırmanabilir. Oyuna dair beklentiler hızla artarken, alınan son bilgilere göre Cyberpunk 2077, bol detaylı ve ayrıntılı bir karakter özelleştirme sistemi ile oyun severlerin karşısına çıkacak.

Kişiselleştirme Ekranı

Cilt tonundan göz rengine, burun şeklinden çene kavisine, saç ve sakal yapısından, uzunluğu ya da kısalığına kadar oldukça çeşitlilik gösteren özelleştirme ekranı, daha önceki oyunlarda yer almayan ve alışılmadık detaylarla bizlerle buluşacak.

Cyberpunk 2077’nin Almanya Facebook sayfasının yaptığı paylaşımlarda tırnak uzunluğu ve diş şekli gibi sıra dışı bir karakter kişiselleştirme ekranının yer aldığını açıkladı. Yaptıkları açıklamada “Özgürlük bizim için yalnızca oyunda değil, aynı zamanda karakterinizi şekillendirmede de önem taşıyor” diye belirten CD Projekt RED, oyunda çok fazla ve pek aşina olmadığımız detayları bizlerin karşısına çıkaracak diyebiliriz.

CD Projekt RED temsilcileri arasında yer alan bir kişi, oyun severlerin kişiselleştirme ekranında karakterin diş rengini, tırnaklarının boyutunu ve rengini, oje desenleri gibi ayrıntıların da yer alacağını söyledi. Bununla birlikte karakter özelleştirme ekranında yer alan tüm özellikleri açıklamadıklarını, bir kısmının oyunculara sürpriz olması için gizli tuttuklarını da belirtti.

Cyberpunk 2077 Çıkış Tarihi

CD Projekt RED’in oldukça büyük bir beklenti oluşturan ve merakla beklenen Cyberpunk 2077, tekrardan bir erteleme kararı daha aldı. Bu karar ile birlikte oyunun çıkış tarihi 19 Kasım’dan 10 Aralık’a ertelendi. Erteleme kararının son olduğunu belirten şirket, tekrar bir aksilik yaşanmazsa bir ay içerisinde Cyberpunk 2077’yi bizlerle tanıştıracak. Sizce yeniden bir erteleme olur mu?

Cyberpunk 2077 sistem gereksinimleri için tıklayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu