Hounds The Last Hope Oyun Açılmama Sorunu

Hounds The Last Hope Oyun Açılmama Sorunu

Joygame’in popüler oyunu olan Hounds The Last Hope açılmama sorunu bir çok oyuncu yaşamaktadır. Oyunun problemi dosya değiştirme ile çözülmektedir. Bu konumuzda açılmama sorununa ait resimli anlatım yaptık. Hounds The Last Hope sorun  ilgili başka problem var ise yorum yazarak belirletebilirsiniz. Konuyla ilgili araştırarak çözüm rehberi sunabiliriz. Konuyla ilgili değerli yorumlarınızı bekliyoruz.

Hounds The Last Hope Sorun Çözümü

1- İlk öncelikle buradaki linkten dosya indirmeniz gerekmektedir.

2- İndirdiğiniz rar dosyasını açın. Dosyayı açabilmek için Winrar programı yüklü olması gerekmektedir. Aksi takdirde farklı gözükecektir.

Hounds The Last Hope Oyun Açılmama Sorunu 6

3- Masaüstünde duran Hounds The Last Hope simgesine sağ tıklayın ve Dosya Konumunu Aç Diyin. Eski Windows’da Sağ Tık Özellikler Dosya Konumu Aç olarak çıkar.

Hounds The Last Hope Oyun Açılmama Sorunu 4

4- Oyunun yüklü olduğu yer açıldıktan açtığınız winrar dosyanızda bütün dosyaları seçin. Açık olan Hound The Last Hope oyun dosyalarının içerisine sürükleyin. (Diğer yöntem indirdiğiniz dosyaları çıkartarak direk olarak da oyunun dosyasının içerisine atabilirsiniz)

Hounds The Last Hope Oyun Açılmama Sorunu 3

5- Bu dosyanın aynısından var Taşı Ve Değiştir diyerek onaylayın. İşleminiz tamamlanacaktır.

Hounds The Last Hope Oyun Açılmama Sorunu 2

6- Hounds The Last Hope artık hazır. İstemciye açarak oyuna sorunsuz bir şekilde girebilirsiniz. TRespor İyi Oyunlar Diler 🙂

Hounds The Last Hope Oyun Açılmama Sorunu 1

 

Sitemizde bu tür oyun sorunlarına ait makalelerimiz bulunmaktadır. Oyun hataları çözümleri detaylı olarak anlatarak resimli anlatım sunmaktayız. Oyun rehberi, yama ve bilgileri güncel olarak paylaşım yapılmaktadır. Sitemizi geliştirmek için yorum atmayı eksik etmeyin. Yorumlarınız bizim için önemlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu