En İyi Valorant Ajanları ve Yetenekleri

En İyi Valorant Ajanları ve Yetenekleri

Bu yazı da sizlere en iyi Valorant ajanları ve yetenekleri listesini sıralayacağız.Hangi karaktere hakim olmanız gerektiğini veya ikinci seçiminizin kim olması gerektiğini merak ediyorsanız, bu kılavuz her şeyi açıklayacaktır.

En İyi Valorant Ajanları

Valorant , Ajanlar olarak adlandırılan kendi benzersiz yetenek setine sahip yüksek kaliteli bir taktik nişancı oyunudur. Her Temsilci kendi benzersiz yetenek setine sahipken, Riot karakterleri son derece iyi dengelemiştir.

Bununla birlikte, bazı Ajanların güçlü yanları diğerlerinden çok daha ağırdır. Bunu göz önünde bulundurarak, sunucunun içinde hakim olabilmek için hangi karakteri ustalaşmaya yöneltmelisiniz? Her Valorant Ajanı, size yol boyunca yardımcı olacak yararlı kılavuzlarla birlikte nihai seviye listesini sunmak için sıraladık!

Kılavuzu hazırlarken ajanları 2 kademeye böldük,S kademesi,yetenekleri bakımından en iyi ajanlardan oluşurken A kademesi kazanması daha düşük olan ajanlardan oluşmaktadır.

Valorant S Kademe Ajanları

Cypher

Bilgi ustası Cypher, ekibinize herhangi bir anda savaşta avantaj sağlayabilecek tek kişilik bir gözetim ağıdır. Onların Trapwire’ı genellikle düşmanları hazırlıksız yakalar, onları sersemletir ve geçici olarak konumlarını açığa çıkararak Cypher’ın (veya yakındaki bir takım arkadaşının) basit bir parçaya saldırmasını kolaylaştırır.

Cyber ​​Cage, düşmanların belirli tıkanma noktalarını zorlamasını önlemek için harika bir araçtır, yani odağınızı haritanın yalnızca bir bölümüne ayırabilirsiniz. Ama onları en çekici kılan Cypher’ın imzası.

  • Tuzak Tel Yeteneği (200 Kredi):Hedeflenen konuma imha edilebilir ve gizli bir tuzak teli yerleştirerek yerleştirilen konum ile karşıdaki duvar arasında uzanan bir çizgi oluşturur. Bir tuzak telini geçen düşman oyuncular, cihazı zamanında yok etmezlerse kısa bir süre sonra bağlanır ve sersemler.
  • Siber Kafes Yeteneği (100 Kredi): Görmeyi engelleyen ve içinden geçen düşmanları yavaşlatan bir bölge oluşturur.
  • Süper Yetenek – Gizli Kamera (1 ücretsiz):  Kameranın görüşünü kontrol altına almak için bu özelliği TEKRAR KULLANIN. Kamerayı kontrol ederken, işaretleme dartı çekmek için ATEŞLE. Bu dart, dart tarafından vurulan herhangi bir oyuncunun yerini ortaya çıkaracaktır.
  • Ulti – Nöron Hırsızı (7 Puan): ANINDA, tüm yaşayan düşman oyuncuların yerini ortaya çıkarmak için artı işaretinizdeki ölü bir düşman oyuncuyu kullanın.

Hayatınızı riske atmadan düşmanın nerede olduğu hakkında size bilgi verebilecek iyi yerleştirilmiş bir kamerayı etkinleştirebilirsiniz.

Nöron Hırsızı,düşman konumlarını geçici olarak ortaya çıkaracak, ancak oyundaki en pahalı ortak noktadır, bu da sık sık puan artırmak için küreler için itmek zorunda kalacağınız anlamına gelir.

Breach

Breach, Valorant’ın en çok yönlü Ajanlarından biridir ve tüm silahlarla savaşa girebilir, ancak Jett ve Phoenix gibi parıltılardan yoksundur. Hem artçı şok hem de Flashpoint, düşman hatlarından geçmenize izin verecek şekilde tasarlanmıştır, bu da ekibiniz reaktör alanını ele geçirmeye çalışırken onları harika bir araç haline getirir.

  • Artçı Şok Yeteneği (100 Kredi): Bir füzyon şarjı donatın. Duvardan yavaş hareket eden bir patlama yapmak için yükü ATEŞLEYİN. Patlama, bölgesinde yakalanan herkese ağır hasar verir.
  • Parlama Noktası Yeteneği (200 Kredi): Kör bir şarjla donatın. Duvardan hızlı hareket eden bir patlama yapmak için yükü ATEŞLEYİN. Yetenek, ona bakan tüm oyuncuları kör etmek için patlar.
  • İmza Yeteneği-Fay Hattı (ücretsiz; 35 saniye bekleme süresi): Sismik bir patlama donatın. Mesafeyi artırmak için ateş tutun. Depremi tetiklemek için bırakın, bölgenizdeki ve bölgeye kadar olan tüm oyuncuları sersemletin.
  • Ultisi-Yuvarlanan Gök Gürültüsü (7 Kredi): Sismik bir yük donatın. Büyük bir koni içinde tüm arazide basamaklı bir deprem göndermek için ateş edin. Deprem, içinde yakalanan herkesi sersemletir ve bayıltır.

Breach’in imzası ve nihai yetenekleri, bir göz açıp kapayıncaya kadar savaş alanını tamamen bozabilir. Düşmanın nerede olduğu hakkında gerekli bilgiye sahip olmanız koşuluyla, hem fay hattı hem de Yuvarlanan Gök Gürültüsü, harita kontrolünü nispeten kolay bir süreç haline getirir.

Bir Sova, Cypher veya hatta bir Düellocu ile uğraşmak, Breach’i oyundaki en etkili ajanlardan birine kolayca dönüştürecektir. Flaşları inanılmaz derecede güçlüdür ve düşmanın saldırılarını veya savunmasını engelleme yeteneği eşsizdir.

Sage

en iyi Valorant ajanları

Valorant yerleşik sağlık görevlisi bir zamanlar herhangi bir takımda önemli bir Ajandı. Bununla birlikte, son nerfler onu bir şekilde kademe listesinde aşağı itti. Daha az iyileştirici ve daha az etkili faydası olan Sage, bir zamanlar olduğu kadar güçlü olan Sentinel değil. Ancak, o da işe yaramaz değil.

  • Bariyer Küresi Yeteneği (400 Kredi):Buzdan bir duvar örerek tüm koridoru kapatır.
  • Yavaşlatan Küre (100 Kredi):Zeminde etkili olan yavaşlatan küre geçiş yollarını buzla kaplar.Ancak dikkatli kullanmak gerekir çünkü takım arkadaşlarını da yavaşlatır.
  • İyileştirme Küresi(Ücretsiz 45sn bekleme süresi): Hasar görmüş bir takım arkadaşınızı iyileştirmek için kullanılır.Sage bu yeteneği kendi üzerinde de kullanabilir.
  • Ultisi-Diriliş (7 Puan):Ölen bir takım arkadaşını tekrardan diriltmek için kullanılır.

Hem Yavaşlatma Küreleri hem de Bariyer Küreleri, bir haritanın belirli bölümlerini geçici olarak viraj almak için kullanışlıdır.

Diriliş Yeteneği, özellikle insan avantajının çok önemli olduğu bir kavrama durumunda, bir turun gidişatını lehinize çevirebilir. Rakamları artık harika değil, ancak faydası inkar edilemeyecek kadar güçlü.

Bu kılavuz da en iyi Valorant ajanları ve yetenekleri hakkında bilgi vermeye çalıştık.Listeyi hazırlarken Valorant yama notları nerf&buff listesini göz önünde bulundurduk.Şunu da söylemek gerekir ki,kötü ajan yoktur yeteneksiz oyuncu vardır 🙂 En iyi Valorant nickleri konumuza da göz atmayı unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu