Fall Guys Oyun İncelemesi

Fall Guys Oyun İncelemesi

Fall Guys oyun incelemesi, oyun nasıl bu kadar popüler oldu? Amacı nedir? Tüm bu soruların yanıtı bu yazımızda yer almaktadır. Geliştiricisi Mediatonic olan Fall Guys birçok oyun sever ve oyun yayıncıları tarafından oynanarak kısa süre içerisinde popüler hale geldi. Özellikle Twitch ve YouTube platformlarında içerik üreten kişiler tarafından sıkça oynanan Fall Guys oynayanlara eğlenceli yapısı ile keyifli dakikalar yaşatıyor. Battle royale oyunlarını sevenler için de tatlı bir yapım kendisi.

Fall Guys Oyun Olayı Nedir?

Fall Guys battle royale tadında bir oyundur. 60 kişi başlanan oyunda temel amaç hayatta kalmak. Toplam 5 seviyeden oluşmakta ve her seviye bir öncekine göre daha zor. Her aşamada birçok oyuncu eleniyor ve en son hayatta kalan kişi oyunu kazanıyor. Diğer battle royale oyunlarından farkı da bu zaten. Bu 5 seviye de farklı bölgede yer alıyor.

Çeşitli mekanizma ve engeller ilerlemenizi güçleştiriyor, en öndeyken bir anda en geride bulabiliyorsunuz kendinizi. Oyun kendi içerisinde 23 farklı oyun barındırmakta. Bunlara Fall Guys oyun modları da denilmekte.

Hangi Oyun Modları Bulunuyor?

Yukarıda da bahsedildiği gibi seviyeler arasında ilerlerken karşınıza birçok mekanizma ve engel çıkmakta. Oyun modları da bu mekanizma ve engeller ile ilgili çeşitlilik sunmakta. Modlarda; denge, yıkım topları, testereler, seviye atlamak için doğru kapıya ulaşma, gizli yollar, kirişler ve pervaneler, fırlatılan meyveler ve devasa slimelar gibi engeller bulunmakta. Bireysel oynandığı gibi takım halinde de oynanabilmekte, oyun içerisinde takım halinde girilebilecek modlar da bulunmakta.

Fall Guys Oyunu

Karakterler Özelleştirilebiliyor

Fall Guys’ın en sempatik gelen yanlarından birisi de karakterleri özelleştirebilmemiz. Market sistemi ile karakterlerinizi istediğiniz şekilde güçlendirebiliyorsunuz. Oyunlarda ilerledikçe ve karakterinizi geliştirdikçe, daha farklı materyaller ve özellikler açılarak sizlere daha fazla karakter özelleştirici hatta farklı karakterler yaratma özellikleri sunuluyor.

Fall Guys Neden Bu Kadar Popüler Oldu?

Oyun severler zamanlarını ya oyun oynayarak ya da oyun oynayan kişileri izleyerek geçiriyor. Twitch ve YouTube yayıncılarının bu kadar izlenmesinin sebebi de bu. İnsanlar keyifli vakit geçirmek için oyun yayınları izlemeyi seviyorlar. Fall Guys’da oynaması zevkli olduğu kadar izlemesi de zevkli bir oyun. Takım olarak girdiğinizde ya da arkadaşlarınız ile rakip olduğunuzda sizlere eğlenceli vakit geçirtiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu