Epic Games Playstation Oyunlarını Getirmek İstiyor

Epic Games Playstation Oyunlarını Getirmek İstiyor

Epic Games yaptığı oyun kampanyalarıyla birlikte oyuncuları oldukça kütüphanesini doldurdu. Bu süre zarfında da kendi lehine oldukça kullanıcı çekmeyi başardı. Sektörde en büyük rakibi olan Steam’i geçmek için yeni bir girişime el atıyor. Sony ile anlaşma sağlama haberleri internet haberlerinde dolaşmaya başladı. Playstation oyunları için teklif götürdüğü söylendi. Yapılan teklifte 200 milyon dolarlık garanti gelir sözleşmesi yapıldığı söyleniyor.

Anlaşma olması halinde Playstation tarafında yer alan ikon oyunların geçiş yapmasıyla birlikte Epic Games büyük kitle kazanacaktır. Ayrıca Playstation tarafında ek gelir sağlanmasıyla birlikte ileri oyunları için de güzel reklam yapma fırsatı doğacaktır. İki taraf içinde oldukça iyi anlaşma olmasıyla birlikte ilerleyen zamanlar da Playstation oyunlarını Epic Games tarafında görebiliriz.

Epic Games Playstation Teklifi

Yapılan teklifin içerisinde Playstaiton oyunlarından 6 tanesini PC’ye çıkması için teklif götürdüğü söylendi. Teklifin kabul olması halinde oyunların PC sürümleri çıkacak ve sadece Epic Games tarafından satın alınabilecek durumda yer alacak. Yer alan anlaşmada oyunlar hakkında detaylı bilgi verilmedi. İlerleyen zamanlar da yapılan anlaşmaya ne tür hareket olacak göreceğiz.

Playstation Oyunlarından Hangisi PC’ye Çıkabilir?

Playstation oyunlarında şu an iki oyun PC’ye çıkış yapmış durumda yer alıyor. Bu durumdan dolayı farklı oyunlar bekleniyor. Yer alan oyunlar arasında Uncharted veya God Of War gibi oyunların PC’ye gelmesi oldukça satış patlaması yaratacak güçte olabilir. Playstation 5 çıkmasıyla beraber ikon oyunlarını çıkmaya yakın eski sürümleri PC’ye gelme ihtimali olabilir. Playstation 5 donanım gücü oyunları olarak yavaş yavaş çıkarmasıyla birlikte konsoluna yönelik hareketler devam edecektir. Satış rakamları olarak yüksekte tutan Sony, bu tür kampanyayla birlikte kendini daha fazla duyuracak hale gelecektir.

Bu durum stratejik olarak uygun gözüküyor. Bilgisayar oyunlarının çıkmasıyla beraber kişilere Playstation aldırmaya yönelik hareket yaptırmak oldukça sevilen hale getirebilir. Yer alan oyunlar en yeni oyunlar içerisinde almayacaktır. Playstation 5 gücünü harcamak istemeyecektir. Playstation 4 oyunlarından geçiş olarak yer alacaktır. Oyunların çıkmasıyla birlikte Epic Games oldukça yoğun yönlendirme olacaktır. İlerleyen zamanlarda ne tür çıkışlar yapacak merakla bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu