Team Liquid Yeni Baş Antrenörü Moses Oldu

Team Liquid Yeni Baş Antrenörü Moses Oldu

Team Liquid Yeni Baş Antrenörü Moses Oldu.Baş antrenör Eric ‘adreN’ Hoag’ın ayrılmasından kısa bir süre sonra Team Liquid, uzun süredir oyuncu olan Jason ‘Moses’ O’Toole’un CS:GO ekibinin ilerlemesine liderlik etmek için adım atacağını duyurdu.

Moses, 2015’ten itibaren Global Offensive oyuncu kadrosuna yoğun bir şekilde dahil olduğundan beri Counter-Strike’ın en tanınmış kişiliklerinden biri oldu. 2015’ten itibaren herhangi bir CS:GO etkinliğini açın Moses mutlaka orada vardır.

Tecrübeli oyuncu, Team Liquid’in yeni baş antrenörü olarak çok ilginç bir seçim oldu.Kuzey Amerika kuruluşu Team Liquid kendi CS:GO takımlarını bilen birini arıyor olsaydı, gerçekten daha iyisini bulamazdı.

Hayranların en sevdiği oyuncu, bu noktada 20 yıldan fazla bir süredir oyuna şu ya da bu şekilde dahil oldu ve kendi kabulüne göre, son beş yıldır “Counter-Strike ile yatıp kalktı”.Üst düzey CS: GO’daki diğer her koç ve oyuncu gibi, amacı tartışmasız şampiyon olarak canlı bir majörde bir kupa yükseltmek.

Team Liquid yeni baş antrenörü Moses’i Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile taraftarlara duyurdu;

“Sen bir oyuncuydun, yorumcuydun, bir takıma liderlik ederken ne yapabilirsin?”notu ile paylaşıldı.

Liquid’in yeni bir baş antrenörü Moses, efsanevi organizasyonun bir kez daha şampiyonluğa  ve canlı CS:GO majorları arasına geri döndüğünde hesaba katılması gereken bir güç olabileceğinden emin görünüyor.

Moses’ın gelişi, 2018’in sonlarından beri takıma liderlik eden ve ESL Pro League Sezon 11’de en iyi Kuzey Amerika takımı olduklarında takımın başında olan eski Liquid baş antrenörü adreN’in ayrılmasından sonra oldu.

Team Liquid için her şeyin çok hızlı gerçekleştiği büyük bir hafta sonu oldu.Yine de, ekibin hayranlarıyla yepyeni bir döneme girdiğini ve genel olarak CSGO’dan hoşlananların Moses’ın neler yapabileceğini görmek için sabırsız olduklarını söylemek gerekiyor.Team Liquid Yeni Baş Antrenörü Moses ‘e Trespor ailesi olarak yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu