Skyrim Türkçe Karakter Sorunu Çözümü Special Edition

Skyrim Türkçe Karakter Hatası Sorunu

Skyrim Türkçe Karakter sorunu oyunun Türkçe yamasını yükleyip karakterlerin düzgün bir şekilde gözükmemesine sebep olacaktır. Bu durum oyunun hem görüntü hem de oyuncu tarafından sıkıntılı olarak durum göstermektedir. Konumuzda Skyrim Türkçe yamasını düzgün bir şekilde yaparak düzelteceğiz.

Skyrim Türkçe Karakter Sorunu Çözümü

İlk önceliklerle buradan Skyrim Türkçe Yamasına ait dosyayı indirin.

İlk öncelikle oyunun sorununa göz atalım Türkçe yamanın düzgün yüklenmemesi durumu bu şekil görüntüye sebep olacaktır.

Skyrim Türkçe Karakter Hatası 1

İndirdiğimiz dosyayı Skyrim Data klasörünün içine giriyoruz. Eğer sizde Interface dosyası var ise silin ve linkten indirdiğiniz dosyayı bunun içerisine atın.

Skyrim Türkçe Karakter Hatası 2

Daha sonra tekrardan yüklü dosyaya dönerek ana dizinde Skyrim_default dosyasını not defterinden aratın. Açtığınız yerde CTRL+F yaparak Fonts yerini aratın. Burada Fonts bölümündeki yazının son hali FontConfig.txt  yazması gerekir sizde farklı bir isimle yazıyor _ru gibi sonunda var ise silin. Resimdeki gibi yazması gerekir.

Skyrim Türkçe Karakter Hatası 3

Daha sonra Belgelerim My Games Skyrim Special Edition Edition dosyasına oradaki Skyrim dosyasını açın.

Skyrim Türkçe Karakter Hatası 4

Burada da Fonts dosyasını açın ve buradaki  Fontconfig.txt düzenleme olayı da kontrol edip düzeltin. Bu şekilde sorununuz çözülecektir.

Skyrim Türkçe Karakter Hatası 5

Konumuzda Skyrim Special Edition Türkçe yama sorununu hallettik. Farklı bir skyrim sorunu var ise konumuza belirterek yardım isteyebilirsiniz. Sitemizde oyun yamaları, oyun çözümleri gibi birçok alanda makalelerimiz bulunmaktadır. Bu tür makaleleri güncel bir şekilde paylaşarak sorunları çözüyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu